HeatWork vant Byggenæringens Innovasjonspris 2017
19. oktober 2017
Produktet CliWi fra HeatWork vant Byggenæringens Innovasjonspris 2017, som ble kåret under åpningskonferansen på Bygg Reis Deg torsdag. HeatWork har gjennom utvikling og produksjon i Narvik, utviklet produktet CliWi. Produktet bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass.
Med tøff konkurranse fra åtte av de mest innovative produktene og løsningene i norsk byggenæring, gikk Narviks-bedriften HeatWork av med seieren, og kunne stolt løfte trofeet.

«Byggenæringens Innovasjonspris 2017 gikk til en aktør som har jobbet innovativt for å møte morgendagens krav til en grønnere og smartere byggenæring. Vinneren har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse i flere bruksområder. De representerer mangfoldet i norsk byggenæring og fremstår som en god representant for norsk kvalitet og design. Vinnerens produkt bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med betydelig økonomiske og miljømessige gevinster”», skriver juryleder Kristin Malonæs i juryens begrunnelse.
Produktserien CliWi er utviklet med en helt ny teknologi som gir brukerne stor effekt og god fleksibilitet. HeatWork er en norsk produsent, med genuint fokus på kvalitet, ytelse og design.

HeatWork har gjennom utvikling og produksjon i Narvik utviklet produktet CliWi. Produktet bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med det nyeste innen væskebåren varme. Produktserien CliWi er utviklet med en helt ny teknologi som gir brukerne stor effekt og god fleksibilitet. HeatWork er en norsk produsent, med genuint fokus på kvalitet, ytelse og design. Bygg Reis Deg sammen med juryen gratulerer bedriften som vinner av Byggenæringens Innovasjonspris 2017.

-Denne prisen er en tilbakemelding på den jobben vi har gjort, med fokus på bærekraft og effektivisering. Det beviser at det gjør en forskjell om man velger å gå en annen vei, at det går å satse. Ikke la deg stoppe av folk som sier det ikke er mulig. Ha visjoner og tør, sier Reidar J. Schille, daglig leder i HeatWork. (kilder: bygg.no/vvsforum.no)


Fra venstre: Adm. dir. Bygg Reis Deg Gunnar Glavin Nybø, daglig leder i HeatWork Reidar J. Schille, markedsansvarlig i HeatWork Kristin Markussen og direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge Kristin Malonæs
KALENDER
22 - 24 mai