Statsråd Terje Søviknes åpner Fjernvarmedagene 2017
16. oktober 2017
Tirsdag og onsdag arrangeres Fjernvarmedagene 2017 på Scandic Fornebu. Statsråd Terje Søviknes står for åpningen av arrangementet, som har tilleggstittelen «Urban Energi». Årets vertskap er Statkraft Varme, selskapet med flest fjernvarmeanlegg i Norge.
—Vi er veldig glade for at energiminister Terje Søviknes kommer - sammen med mange andre engasjerende innledere, sier kommunikasjonssjef Trygve Mellvang-Berg i Norsk Fjernvarme.  Hele programmet kan du se her.

I 2016 deltok nærmere 250 bransjefolk, politikere, studenter og miljøinteresserte fra inn og utland. Under årets arrangement forventes det rekord i både antall deltakere og utstillere. Det er likevel fortsatt mulig å delta, men det er dessverre ikke flere ledige rom for overnatting på hotellet.

—Grønn områdeutvikling er sentralt på årets arrangement og kommunenes rolle i planlegging av de lokale energiløsningene. Vi løfter også fram innovative, urbane energiløsninger og utfordrer sentrale fjernvarmebedrifter til å vise hvorfor akkurat de skal bli valgt av kundene, sier Trygve Mellvang-Berg.

Det blir parallellsesjoner om alt fra regelverk til utslippsfrie byggeplasser på dag 2, samt politisk debatt med nyvalgte stortingsrepresentanter.


Olje- og energiminister Terje Søviknes står for den offisielle åpningen av Fjernvarmedagene 2017 som arrangeres tirsdag og onsdag. Foto: OED/NTB Scanpix
KALENDER