Haugen ny leder i Drammen Fjernvarme
23. oktober 2018

John Vincent Haugen (52) har tiltrådt som adm. direktør i Drammen Fjernvarme. Han er utdannet sivilingeniør ved NLH Ås og maskiningeniør ved GIH Gjøvik.  Han kommer fra stillingen som innkjøpssjef hos Adritz Hydro AS, og har tidligere bla jobbet for Norske Skogindustrier som produksjonssjef og ved Moelven Soknabruket både som produksjonssjef og driftssjef.

—Bakgrunnen for at jeg takket ja til denne stillingen er den gode fasen Drammen Fjernvarme står i med utvidelse av produksjonsanlegget for å møte nye behov. Det gjelder blant annet nytt sykehus i Drammen og mange andre fortetnings- og utviklingsprosjekter.  I tillegg er Drammen blitt en fin by, sier han til fjernvarme.no..

På spørsmål om hva han synes om bransjen da vi traff han på Fjernvarmedagene Urban Energi i forrige uke, svarer  han: —Det blir litt som å komme hjem. Jeg startet min karriere i treindustrien og på mange måter blir problemstillingene de samme.  Og ved at vi har våre lokale markeder og dermed ikke konkurrerer direkte med hverandre, blir tonen kollegial, tilføyer han.

John Vincent Haugen overtar stillingen etter Jon Ivar Bakk som nå jobber i hjemkommunen Larvik, ved kommunalteknikk forvaltning.

 

 John Vincent Haugen er ansatt som ny administrerende direktør ved Drammen Fjernvarme.
KALENDER